Vergelijk tussen onze vele partners Vind inspiratie en alle hout producten

Geen inkijk in uw tuin

Wanneer u voor uw tuin een afscheiding wilt hebben die ervoor zorgt dat u onbezorgd in uw tuin kunt zitten, zou u gebruik kunnen maken van beton of hout. Als u echter wilt dat de afscheiding tijdens de zomermaanden groen is, kunt u daarvoor een beukenhaag nemen. Het voordeel van een beukenhaag is dat u ook tijdens de wintermaanden, zonder inkijk van uw tuin kunt genieten.

De ontwikkeling van een beukenhaag

De bladeren blijven tijdens de wintermaanden verkleurd aan de haag hangen. In het voorjaar zullen de ontstane knoppen weer gaan groeien. De knoppen zullen de verdroogde bladeren van de haag duwen, zodat er weer plaats is voor mooie heldere groene of rode bladeren. Een beukenhaag is gemakkelijk in onderhoud. Wanneer u een mooie dichte haag wilt hebben, is het belangrijk dat u hem in de periode van half mei tot half juni knipt.

Een beukenhaag kopen

Voor een goede groei van de haag is het belangrijk dat u voor een beukenhaag kopen naar De Plantenspecialist gaat. Bij De Plantenspecialist een beukenhaag kopen, doet u zonder risico. U koopt daar alleen maar goede planten die tegen lage prijzen worden geleverd. De planten komen rechtstreeks vanaf de kweker en hebben allemaal een goed wortelstelsel. Alle prijzen die u op de website van De Plantenspecialist ziet, zijn Inc. Btw.

De beukenhaagplanten in pot

Een beukenhaag kopen in pot heeft het voordeel dat u ervan verzekerd kunt zijn dat deze planten in een korte tijd voor een dichte haag zullen zorgen. Door het op de juiste tijd knippen en bemesten van de haag zal de groei optimaal zijn. Het knippen van de haag moet u nooit in de volle zon doen en van boven naar beneden. Het knipsel zal zo op de grond vallen. Het knipsel is eenvoudig op te ruimen wanneer u vooraf een zeil legt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Natuurlijk van hout
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart